1 december '08

Var hos Pernilla och Tobias igår och det blev då bekräftat att vi ska ha en julgodisdag den 14 december, dagen efter Rikards och syrrans fester. Vi åt varma mackor, drack gott kaffe och tittade på en film som heter Eagle Eye hemma hos dem i Arlöv. Najs. Jag snackade med Lotta, Tobias kusin idag också och hon ville joina oss när vi ska göra julgodis. Mycket skoj.

Jag har sen i lördags mått som en sopa, jag går runt och hostar och kallsvettas emellanåt, men jag är ändå pigg och glad. Så jag tänker fortsätta att jobba. Mår jag riktigt skit och inte orkar vara på jobb så går jag inte dit, men är det såhär så jobbar jag. Synd att missa pengarna.

Idag har jag haft en tomteluva på huvudet hela tiden på jobb. Många uppskattar faktiskt det. Samtidigt som många måste dra ur sig spydiga kommentarer. Men sånt skiter jag i. Jag är mig själv och mår bra av det. Idag är det även den första jourdagen som jag har, så det kan ringa när som helst och då måste jag köra. Känns märkligt just nu, men man vänjer sig säkert fort. Ska se om jag hinner och orkar imorgon, isåfall så ska jag göra några pepparkakor och ta med till jobb. Det är roligt med mina nya formar som jag har, i form av en fot, en krokodil, en elefant och en stjärna. Det blir lite annorlunda än de vanliga gummorna och gubbarna.

Vi hörs om det händer nåt mer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0