Bullet For My Valentine-shorts

Jag vann en auktion på Tradera som innehöll ett par Bullet For My Valentine-shorts. Och jag fick hem dom idag. Dom är riktigt snygga och passar perfekt. Så jag är jättenöjd.

Idag blir det träning, och sen ska jag ner till Österlen. Hörde av morsan inatt att mormor och morfar är på besök denna helgen också. Så det är ju trevligt.

Jag får verkligen hoppas att jag har gott om energi på träningen idag också, för det gör susen.

Mycket rostslipning och en lyckad träningsdag

Varför måste folk ha stora saftblandare ovanpå en vägarbetsmaskin rakt utanför mitt fönster klockan sju på morgonen? Det är störande nog med att fönstrena vibrerar samt att det är väldigt högt oljud utanför. Sen undrar jag också, varför folk envisas med att ringa och vilja ändra mitt mobiltelefonabonnemang tidigt på morgonen. Jag bryr mig inte om ören eller 10 kronor i månaden eftersom jag har ett abonnemang som alltid fungerar som det ska.

Har spenderat mycket tid nu under två dagar på jobb med att slipa en massa rost, och det verkar som om att varje del man rör på lastbilen bara går i sönder. Så nu är det två sprickor kvar som jag ska svetsa imorgon, sen vill jag inte se lastbilen på ett bra tag igen.

Idag på träningen så hade jag grymt mycket energi, och jag börjar märka resultat på magomfånget samt mina ben. Härligt. Så nu har jag träning kvar på fredag denna veckan, sen får vi se om jag går en långpromenad nere på Österlen under helgen. Tror bestämt att det blir så.

Ska se till att bli klippt i helgen också, för jag har aldrig haft så långt hår som jag har just nu. Vi får se vad som händer imorgon. Förmodligen är det inte jättemycket, om man räknar bort jobb då, men det blir kanske nån film eller lite XBOX-lir innan jag sticker till jobb. En sak är väldigt säker iallafall, jag tänker inte stressa.

Helt slut, och hittills ingen simning

Det blev ytterligare ett hårt träningspass igår och efteråt mådde jag jättebra. Men senare på kvällen fick jag magknip och hade jätteont i magmuskulaturen. Detta beror med all säkerhet på att jag tränade magen så hårt igår som jag gjorde. Men det behövs, så jag får stå ut.

Hittills har det inte blivit någon simning, och i ärlighetens namn har jag svårt att se hur jag skulle orka med det. Men det kommer kanske mer energi framöver, när det blir ljusare dagar och lite skönare klimat utomhus.

Nu ska jag gå och ta ut pengar för att betala en konsertbiljett. Jag ska nämligen gå med KG och några andra killar och se Judas Priest, Megadeth och Testament spela på Malmö Arena den 4 mars. Coolt ska det bli. Billigt och bra dessutom. Det är faktiskt hundra kronor billigare än det var att se Europe och Deep Purple förra sommaren. Men men, det är värt det. Höres.

Nytt spel inköpt samt två böcker beställda

Ja du läste rätt. Jag tog tillfället i akt eftersom det inte händer nåt under denna dag, och körde till Center Syd. Väl där så gick jag in på Game för att jag var sugen på det nya spelet med Crash Bandicoot, och dom hade det hemma som tur var. Spelet heter Crash: Mind over mutant, och ser ut så här:



Har spelat cirka 15% av hela spelet än så länge, men det ska klaras av helt och hållet. Böckerna jag beställde var två böcker skriva av en kille som heter Colting i efternamn, och dom heter Uppdraget: Singel och Uppdraget: Rädda världen. Böckerna innehåller över hundra uppdrag man ska utföra för att totalt ändra sin vardag från tråkig till händelserik. I Uppdraget: Singel finns det till exempel uppdrag som att ordna en singelmiddag, skicka ett kärleksbrev till sig själv, fria till en människa man inte känner osv. Rätt roligt, bara se om man vågar göra det också. I Uppdraget: Rädda världen så finns det uppdrag som att bonda med en bonde, bättre att äta gröt tillsammans med nån än att äta fläskfilé ensam, semestra i din egen hemstad osv. Mycket skoj läsning och definitivt värt lite över hundra kronor för båda. Lovar att uppdatera er om hur det går senare. Får väl böckerna i mitten av nästa vecka skulle jag tro.

Ikväll händer inte speciellt mycket, blir väl att kolla på nåt avsnitt till av Ghost Whisperer: Säsong 2, eller en av alla filmerna jag inte har sett. Men imorgon så är det hård träning igen, och det får man inte missa för allt i världen. Aja, hoppas att ni har en lika lugn och mysig söndag som jag. Hörs.

Nyduschad och avslappnad

Då är det lördag eftermiddag, och jag har precis badat och rakat mig. Passade på att bespisa ett mellanmål efteråt också. Satt fint. Igår betalade jag alla mina räkningar och gick sedan bort till Hemköp i den riktigt bitande kylan för att handla hem livsmedel. I affären så köpte jag även två olika sorters hårgelé och det nya numret av Slitz. I dvd-stället så såg jag att det var rea på filmerna 1408 och Edward Scissorhands, så jag köpte dom två också.

Efter handlingen så hämtade jag ut mitt paket med Grotescoboxen. Sen satt jag hela kvällen och skrattade åt deras sjuka humor. Här är några klassiska citat från serien:

"Varsågoda att ta en bit av tårtan, det är muttan som har bakat den."
"Du ska aldrig runka bulle, med herren Jesus krist."
"Jesus är en fickpingis-ekvilibrist."
"Would you like some cancer?"
"Dom är riktigt trevliga dom där e-types."
"Man ska aldrig blanda kaffebröd med simpel onani."
"Bestefar, bestefar, jeg kan ikke svömme."
"Min fru, min bättre hälft, mitt ligg!"
"Fyra kilo mjöl! Då får du, pelargon, Markstads kapital och makrill."

Haha, det finns så mycket roligt i boxen så ni måste se den själv också. Jag får väl se vad som händer här hemma ikväll. Det blir iallafall röda pölser med makaroner till middag för min del.

Höres.


Säsong 2 av Ghost Whisperer är införskaffad


Då har man äntligen köpt hem säsong 2 av denna underbara tv-serie. Jag kommer helt klart att köpa de kommande säsongerna också. Men dom får släppas först.

Skön träning med klantigt avslut

Ja, klok som man är. Jag gick iväg och tränade som sig bör denna onsdag, och tränade så svetten stod härliga till. Efter träningspasset går jag upp i ombytesrummet, och kommer först då på att jag glömt handduken hemma, så jag kunde inte duscha där. Med andra ord så fick jag gå hem i svettiga kläder i denna kalla utomhusmiljö. WOW! Man är som sagt inte alltid på topp. Hehe. Det hela löste sig, då jag fick duscha hemma istället. På vägen hem så köpte jag en stor påse med blandade frukter på torget, och det gick lös på 20 kronor. Billigt och bra.

Gårdagen började med att Ola ringde och ville ha hjälp med däckdjupsmätningen ute på Sitas gård. Så jag började en stund tidigare än vanligt, och hoppade i mina fina jourkläder. När jag sen vid halv sju tiden kom in på jobb, så fick jag en bil som inte halvljuset lös på. Efter lite mer än 4 timmars felsökning och provning så kom jag fram till att det var en styrenhet som var kass. Och en sådan går på ett femsiffrigt belopp. Så kunden lär väl knappast bli nöjd. Men men, man ska inte snacka mycket om jobb säger dom när man är ledig. Så vi avrundar här.

Ut i det kalla och mäta däckdjup

Det blev ingen simning idag, men jag har å andra sidan fått gjort mer än hälften av tredje ronden i Vista-frågorna nu på förmiddagen.

Ola ringde precis och han vill att jag ska hjälpa honom mäta däckdjup ikväll ute på Sitas lastbilsparkering. Det brukar ta en lång tid att göra det, så jag får hjälpa honom med det. Så det blir att bylta på sig ordentligt och se till att hålla sig varm.

Första rejäla träningspasset avklarat

Då har man varit ordentlig idag får jag väl påstå. Tränade lite mer än 1,5 timme på gymmet och det känns prima nu efteråt. Vaknade väldigt tidigt i morse av att dom startade med att riva trottoaren precis utanför min lägenhet, och jag kan väl knappast påstå att jag är tacksam. Det kommer nog att pågå minst till nästa vecka iallafall. Ett plus är väl att vi får vårdade och fina trottoarer att gå på sen.

Efter träningen så gick jag hemåt, och jag stannade till för att en Volvo V50 stod med larmet igång samt att vänster bakre sidoruta var sönderslagen. Så där var en som hade hört det där som fick ringa till polisen och anmäla brottet. Passade även på att handla färsk och fin frukt på torget med hem. Alltid roligt att handla så istället för i affären tycker jag. Nu är det dags för en rejäl lunch med nudlar i god smak. Så vi hörs väl imorgon antar jag.

Mina mål för resten av detta året

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att jag inte har skrivit på min blogg sedan mer än en månad tillbaks. Jag har haft roligt under jul och nyår och jag hann även med att gå över från dagtidsjobb till kvällsjobb igen, på gott och ont då jag fortfarande vill jobba dag. Däremot så gynnar kvällsjobb mig genom att jag har mer ork och tid över till träning på förmiddagarna.

Jag har då kommit till stånd med ett par mål jag har för resten av detta året. Och de är följande:

Träna mera
Då jag planerar att styrketräna och motionsträna måndag-onsdag-fredag varje vecka, och då minst 2 timmar per dag, så har jag även funderat på att börja simma på en närliggande simhall här i Landskrona på tisdagar och torsdagar. Detta med tanke på att jag saknar simningen som man utövar på somrarna utomhus väldigt mycket, och för att det inte känns som träning utan mer som avslappning.

Gå ner i vikt
Detta är nog det svåraste av allt. Då det finns en väldigt stor aptit i min kropp för både nyttigt och onyttigt så är det inte lätt. Jag vill lägga av helt med godis eftersom det endast gynnar mitt enorma sötsug, och inget annat. Målet för min del är att gå ner i vikt, under 100 kg under detta året. Och det är just nu väldigt många kilo. Jag lyckades gå ner 30 kg för lite mer än ett år sedan, men jag föll tillbaks igen i beroendet av sötsaker, och det straffade sig. Så nu är det jävlaranamma som gäller, och jag vill verkligen detta då jag får en självförtroendeboost av det. Jag ska därmed införskaffa en våg att ha i badrummet.

Endast använda bil när jag behöver det
Alla är vi lata till naturen, och tänker många gånger inte på det för att det är så bekvämt helt enkelt. Men jag vill sluta använda bilen till inhandling av mat, och andra ärenden här i Landskrona. Jag har dock aldrig kört till träningslokalen nere i stan, för det har ingen mening. Men jag är dålig på att gå bort till affären t.ex. Så detta får jag skärpa mig med. Man mår bra av en promenad.

Spara pengar
En del av idén med att sluta med skräpmat och godis är ju att spara pengar. När man räknar efter och dessutom tänker efter så lägger man tusentals kronor på saker som inte är värda det i längden. Tänk om man istället hade dessa pengarna till något annat, som t.ex. resepengar, pengar till att köpa något nytt klädesplagg som man vill ha eller rent av bara spara i långsiktigt syfte. Jag är ju en stor musik och filmfanatiker, det kan jag aldrig skaka av mig, men jag får nog rent av hålla igen lite på det där. Det är ju helt okej att köpa något då och då, men varje månad är nog ingen bra idé.

Göra mitt bästa för att hitta en partner
Vem vill vara ensam? Inte jag iallafall. Jag skulle vilja hitta en underbar och vacker tjej att spendera mycket tid tillsammans med och ha ett bra förhållande ihop med. En som är allt det jag söker hos en tjej. Jag har inte haft någon vidare tur, och därmed förmodligen låtit bli i längden att leta vidare. Man har tröttnat på sätt och vis. Men jag ska ta upp jakten igen, och jag hoppas det kommer gå vägen.

Ja, det var då mina mål för året, kanske inte många, men dom är definitivt stora för mig. När man väl kommit igång så ångrar man ingenting av det och man känner sig uppslukad av det, och det ser jag fram emot. Jag är tacksam för allt stöd jag kan få, och naturligtvis så vill jag gärna få kommentarer som sporrar mig. Tack på förhand, hörs imorgon efter träningen.

RSS 2.0