30 juni '08

Då var helgen avklarad för denna veckan. Var hemma hos Lina och Emelie i lördags och firade en hopslagen födelsedagsfest där. Tyckte vi hade kul och det blev en runda Twister senare också. Lika vig och smidig som vanligt är man ju, men det är roligt iallafall. I fredags var jag hemma hos Stefan och såg Transformers på projektor. Skitgrym film, och riktigt bra ljud och bild på hans anläggning. Det är bara Elna som tycker att den är glyttig. Haha.

Köpte två nya skivor i helgen, och det var:

The Hives - The black and white album
Metallica - The black album

Dom har hyfsat lika titlar kom jag på senare, men det är två riktigt bra skivor som jag varmt kan rekommendera till er.

Under söndagen så återhämtade jag mig från fyllet i lördags, och sen så stack jag och Roland till Degeberga där Tändkulans Vänner höll hus. Tog några bilder med min mobil, tills batteriet dog helt. Så varsågoda och njut.

































Ja, som ni säkert märker så har jag ett stort intresse av gamla maskiner och fordon. Brukar flänga runt på somrarna på diverse bilträffar och nostalgiarrangemang. Så, så fort jag har varit på lite fler träffar så lovar jag att lägga upp fler bilder. Tills vi hörs nästa gång, så är det snart semester för min del. Börjar på fredag, och varar i fyra veckor. Jag kommer att vara hos föräldrarna en hel del och hjälpa dem med diverse sysslor, samt att jag ska försöka göra färdig min vinylskiveförvaring. Ha det.

26 juni '08

Well, då har man nästan jobbat färdigt denna veckan också. Förra helgen, då jag firade midsommar i Svensköp tillsammans med Jörgen, Carina och 37 andra personer blev väldigt lyckad. Tyckte att vi hade jättekul, och det verkade inte vara någon som var på dåligt humör direkt. Det blir lätt nästa år också eftersom det var roligt. Här kommer några bilder efter varandra.





















Ja, detta är dock väldigt lite bilder. Har cirka 100 bilder till på hårddisken, men orkar inte ladda upp alla på nätet. Så är det någon som vill så kan jag säkert ordna fram dem vid ett senare tillfälle.

Har denna veckan börjat att föra en ordentlig budgetkalkyl i Excel över alla mina tillgångar. Och jag måste säga att jag har fått mycket bättre insikt i var mina pengar hamnar, och hur mycket jag har att röra mig med. Ska även imorgon sätta mig ner och betala räkningar samt sätta in kvitton och räkningar i en pärm. Något som man egentligen borde ha börjat med för evigheter sedan. Stort plus i kanten är att jag denna månaden har gått upp en löneklass, och det gör lite mer än 2000 extra kronor på lönen. Mumma.

Johan Larsson ringde mig i förrgår och frågade om det var okej att vi drar till Thailand i september istället. Så jag hörde med jobb, och det verkade lugnt med planeringen. Så, idag har jag faktiskt varit och köpt min första stora resväska. Kostade inte farligt mycket, men den är slittålig och stor, så det är ju huvudsaken. Nu börjar jag verkligen längta efter att resa iväg. Min vanliga sommarsemester börjar efter nästa veckas slut, så det är iallafall nära till hands.

Förra helgen hann jag även med en snabbvisit i Ystad hos herr Larsson. Väl där så bestämde jag och Marie att vi skulle försöka ordna en Pirates Of The Caribbean kväll hemma hos Stefan på fredag. Så jag hoppas det går igenom med honom, för det hade varit najs med biokänsla. På lördag ska vi hem till Lina och Emelie för att dom har slagit ihop sina påsar och firar gemensam födelsedag. Så jag får se vad jag kan ordna för någon present. Ska nog komma på nåt. 

Aja, vi hörs snart igen. GoOoOoOdByE. 

5 juni '08

Då är man hemma två och en halv timme tidigare än vanligt från jobb. Det var så tunnt med jobb under senare delen av kvällen så vi fick ta ut kompledighet och gå hem tidigare. Det tackar man inte nej till.

Blev stolt ägare till GTA IV för två veckor sedan. Har spelat det en hel del och har kommit en bra bit på väg tycker jag. Är på ett uppdrag som jag ska sno en helikopter, och det är riktigt svårt att styra den. Men, har jag klarat allt annat så ska jag nog reda ut detta också.

Ja, då ska man till Österlen denna helgen också. Ska till Tomelilla imorgon, men på lördag så ska vi lasta 16 ton sten hemma hos moster och farbror i Staffanstorp. Det kommer lätt att kännas i kroppen på söndag och måndag. Men, gör man inget så har man inget gjort som det så vackert heter. Får se om det blir nåt festande eller att umgås med vänner i helgen. Har svårt att tro att jag kommer orka mycket, men kanske. Imorgon hade jag tänkt städa upp lite, lagat mat och sen köra neråt, så det blir väl lugnt.

Sitter fortfarande och väntar på att mina skattepengar ska komma. Alla andra i familjen och mina arbetskamrater har fått sina redan. Jag vet inte om dom kommer imorgon eftersom det är en röd dag, men vi får se. Får säkert dem nån gång nästa vecka.

Ett tack till Johan för att han skickade ett album till mig i veckan. Gruppen heter Brother Firetribe, och albumet heter Heart Full Of Fire. Dom lirar en härlig lite äldre stil av heavy metal som faller mig helt rätt i smaken. Alltid kul med musik som man själv inte har hört tidigare. Vi hörs och ses under helgen eller nästa vecka.

RSS 2.0