Kvällens film, och morgondagens händelser

Tillfället att idag titta på en film som var sorglig och känslomässig var inte speciellt välplanerat. Filmen jag såg heter In The Valley Of Elah, och huvudrollsinnehavaren är Tommy Lee Jones. En mycket duktig skådespelare som verkligen går in för sin roll som en far till två söner i det militära. Dessvärre så är hans förstfödde son död sen ett par år, och hans sistfödde son är försvunnen. Så han ger sig ut för att leta efter honom, och han är envis och strikt i sitt tillvägagångssätt.

Filmen får ej ses av barn under 15 år då den är mycket grafisk, och jag vill också påpeka att om man är känslig för att titta på hjärtekrossande inslag i filmer, så kan man undvika denna filmen. Den är baserad på en verklig händelse, och jag skulle aldrig vilja att det drabbade någon i min närhet. Se filmen om du är vuxen, och kan hantera starka scener och mycket känslor. Jag är själv inte intresserad av att se filmen fler gånger för att man inte mår riktigt bra när man ser såna här filmer.



Imorgon är det kalas hos min syster Veronica och hennes familj. Ser fram emot att få tänka på annat och äta gott. Och jag hoppas att vädret är bättre imorgon förmiddag, så att jag kan cykla en långrunda också. Jag behöver det.

Jag mår inte bättre, men jag behöver skriva

Ja, som sagt. Veckan är ju förstörd på sitt vis. Men jag måste skriva av mig. Annars känner jag mig alldeles för instängd.

Det har inte blivit nån cykling de två senaste dagarna på grund av lägenhetsrenovering och regn. Det regnar från och till hela dagarna, och det blir inte jag glad över eftersom jag vill ha torrväder. Så jag får vänta med att cykla tills det är torrt en dag.

Igår tittade jag på en film som heter Lakeview Terrace. I huvudrollen i filmen ser man Samuel L. Jackson som Abel Turner, en man som jobbar inom polisen, och som får nya grannar i form av en afroamerikansk kvinna och en kaukasisk man. Detta stör Abel och dom får det väldigt svårt att anpassa sig efter Abels regler och vad han tycker och tänker. Han är en hård, otrevlig man som inte bryr sig om andra överhuvudtaget. Filmen är definitivt sevärd, men jag anser inte att den är köpvärd. Det är en film som man bara ser en gång tyvärr.



Har under två timmar på förmiddagen tvättat, och det gick bra. Det är en underbar doft som blir av nytvättade textilier. Sån doft som är drömvärd. Nu ska jag snart hänga in och vika in kläderna och sen blir det väl lite grann städning också. Har lite disk som behöver min uppmärksamhet.

Ser alldeles säkert en film ikväll också. Ska sätta mig ner och hälla upp god whiskey-cola med isbitar i. Det är jag värd.

Förresten så kan jag, med stolthet faktiskt säga att jag har gått ner i vikt. Var på OnOff igår och köpte en riktigt snygg badrumsvåg som tål upp till 150 kg. Så här ser den ut.


Och eftersom jag vet att jag har varit uppe i 130 kg, som är väldigt mycket, så kan jag stolt säga att jag nu ligger på 117,6 kg. Det är minus 12,4 kg. Så jag kommer att väga mig varannan vecka framöver för att hålla koll på mitt resultat. Jag vill ju se om alla cykelturerna och godis- och skräpmatsminskandet gör resultat. Jag märker stor skillnad på det ekonomiska, eftersom jag lägger alla lösa fickpengar jag får när jag handlat och pantat och så vidare i en burk, och där är sen under bara fyra semesterveckor runt 600 kronor, och då har jag inte snålat så mycket som jag kunnat göra. Det är snålare nu när jag är hemma i lägenheten. Så det kommer att bli en massa pengar på några månader, som jag annars hade ätit och druckit upp på skit rent ut sagt. Jag saknar inte läsken och inte skräpmaten iheller. Det är godare med hemlagat, och det är godare med mineralvatten. Kaffe dricker jag, men inte i stor mängd. Ej heller mycket mjölk, det är bara till frukost. Så mina goda sidor ska bara bli fler med tiden, och jag bevisar i stor utsträckning för mig själv och andra att jag är jävligt duktigt på det jag går in för.

Tack till alla er som stöttat mig under Zeldas bortgång, älskar er kära vänner. Skriver nog ikväll igen.

Vila i frid älskade vän

Tänker inte skriva mycket idag, för dagen blev en av de värsta någonsin.

Stackars lilla Zelda blev avlivad idag och jag orkar inte med mer idag. Får bli en annan gång när man mår bättre och är starkare.


Förberett och kvällens film

Nu är det mesta förberett inför i morgon här i lägenheten, och det känns väl helt okej tycker jag. Då kommer gosingen Zelda och hälsar på och hjälper oss att bygga möbler och umgås. Det gillar vi.

Kvällens film blev den romantiska och lugna filmen Twilight. Har tagit lång tid innan jag tog mig tid att se den faktiskt. Har inte prioriterat den, men jag ångrar inte att jag såg den. Jag gillar vampyrfilmer och mystik, så den passade mig bra. Är väl inte superglad i romantiska filmer, men då och då behövs även det. Eftersom jag vet att det kommer en uppföljare till denna filmen så kommer jag även att se den framöver. Känns som att man vill se mer av kärleksparets berättelse.



Får se om jag bestämmer mig för att köpa filmen, har inte bestämt mig riktigt ännu. Men det blir jag väl varse vid ett senare tillfälle.

Satt innan idag och la in alla mina filmer på Minhembio, i min filmsamling där. Det visade sig att jag hade över 200 filmer och det är ju rätt så mycket tycker jag. Fler blir det ju också, men det har jag inget emot. Behöver jag mer plats så får jag flytta och skaffa det, så är det bara. Intresset för det har jag, och det kommer inte att släppa. Nu ska jag förbereda mig för sängen, ska upp relativt tidigt imorgon.

Jay, så gott

Peter från jobb ringde innan och frågade om det var okej att vi på kvällsskiftet jobbade dagtid hela nästa vecka. Självklart är det okej :-) Det är ju nice att jobba dagtid. Jag får ju skjuta på cyklandet till på kvällen istället. Annars är det ingen skillnad för min del.

Och ÄNTLIGEN så har jag hittat min kameraladdare, så nu håller jag på att ladda batteriet till den så att ni ska få bilder på cykeln och tatueringen. Blir förmodligen imorgon kväll då jag har en hel del att röja i lägenheten samt städa. Så jag återkommer med glädje. Nu ska jag bara hitta Ipod-sladden också :-)

Saxtorp tur och retur

Solen sken och jag gick upp klockan nio i morse. Fick i mig frukost och kände direkt för att cykla. Sånt väder måste man passa på att utnyttja. Sagt och gjort, så jag begav mig mot Häljarp. Väl framme i Häljarp ville jag bara fortsätta så jag cyklade till Saxtorp. I Saxtorp var jag inte i närheten av trött så jag cyklade mot E6:ans påfart. Framme i rondellen vände jag tillbaks till Saxtorp och cyklade sen hem. Inget flåsande idag, och ingen trötthet i benen alls. Det måste betyda att man har fått kondition :-) Alla fakta ser du nedanför.

Dagens cykeltur var 25345 meter lång. En mycket skön distans.
Maxhastighet jag kom upp i var 33 km/h.
Medelhastigheten blev 18,7 km/h. Och det är en höjning ladies and gentlemen.
Tiden det tog att cykla rundan var 1 timme och 21 minuter. Inte pjåkigt alls.
Jag förbrände 776,3 kalorier under rundan, trevlig siffra :-)
Förbrände även 82,9 g fett. Och det blir en hel del i slutändan.

Allt som allt är jag väldigt nöjd med mina resultat hittils. Och jag är registrerad nu till deltagande av Christianloppet också :-) Så det blir min första medalj jag får, någonsin :-) Och det blir jag stolt över. Nu är det dags för mellanmål.

Ute och rekade på Ikea

Idag sov jag riktigt länge, antar att det beror på att jag satt uppe länge och dels att jag drack några kalla öl också :-) Men jag har väl ändå fått gjort en del tycker jag. Eftersom det regnade så struntade jag i cykelrundan totalt idag. Får bli imorgon. Så jag körde och pantade flaskor, sen körde jag till Ikea på Väla och tittade på en del grejor. Tittade bl.a. på ett soffbord och på en hörna med hyllor till toaletten och badet. Fastnade även för ett billigt köksbord med stolar, så det blir kanske inköpt det också. Är trött på mitt blåa glasbord i köket, skitsvårt att hålla rent, och sen är det inte snyggt längre iheller. Det ska monteras ner och kastas.

Igår var jag hos Tomas och Camilla i Dalby och åt god mat och snackade gott en bra stund. Vi träffas inte alltför ofta så det är trevligt när det väl finns tillfälle att besöka. Caroline var också hemma, men Andreas var utflugen mot Sjöbohållet. Så jag ska dit igen nästa månad på födelsedagsfest och ha det trevligt.

Idag som många andra gånger så har jag ätit karrékotletter. Köper alltid stora paket så att dom varar ett tag. Det blir mer ekonomiskt då eftersom man inte behöver köpa mer mat varje dag. Däremot så börjar mina snabbmakaroner att ta slut, så jag får väl gå ner och handla en dag nu snart igen.

Dagens film blev The Spirit. Och jag tyckte den var väldigt speciell. Den hade vackra damer, tuffa specialeffekter och en mörk handling, precis som Sin City hade. Jag tror inte att jag köper den, men däremot så får den stanna på PlayStation 3:an ett tag, beroende på om jag vill se den igen.



Som ni ser så är även den vackra Eva Mendes med i filmen och hon spelar The Spirits gamla flamma Sand Saref. Hon är besatt av vackra smycken och hon gör tydligen allt för att skaffa dem också. I rollistan hittar man även Scarlett Johansson som är så goddamn grann. Hon gör sig riktigt bra som en klassisk snygg kvinna i de flesta filmer hon medverkar i. Hon är en enkel med ändå trollbindande kvinna. Se filmen för allt i världen, så förstår ni vad jag snackar om!

Har börjat läsa en ny bok som heter Brida. Det är en bok som är skriven av Paulo Coelho, och den handlar om en ung kvinna som vill lära sig om magi. Vi får se om den är bra när den är färdigläst.

Äntligen Hemma säsongsfinal

Det blev inte en film till, men jag fick tag på ett avsnitt av Äntligen Hemmas säsongsfinal där dom färdigställde det sista med huset som dom renoverade. Just den elektroniska styrningen av husets alla vägguttag och kontakter gjorde mig frälst. Grymt smidigt sätt, visst kostar det pengar, men tanken på möjligheterna i ett stort hus är fräckt. Tänk dig själv att kunna starta radion i storarummet ifrån köket, eller att kunna programmera om olika belysningsknappar till att tända andra lampor också. Ja, styrteknik och automation och allt vad det heter är fascinerande. Hoppas jag kan utnyttja en del sånt i mitt framtida hem.

Nu har jag läst färdigt Spelet, och jag är superglad att jag läst boken, för man lär sig mycket nytt samt att man får bekräftat en massa skitsnack via Neils livserfarenheter. Denna boken ska ni köpa om ni inte redan har gjort det. Den är värd varenda krona, delvis för att det är mycket man kan lära sig av den och delvis för att han skriver så att man är intresserad igenom boken. En egenskap som inte alla författare har tyvärr. Nu ska jag tagga ner en del, slösurfa lite och sen ska jag sova. Imorgon är det dags att betala räkningar, inte det roligaste, men däremot så är det roligt med nya pengar på kontot.


Terminator, och mat som smakade underbart

Ja, eftersom det envisades med att regna, så blev det inte mer cyklande idag. Men jag stack ner till City Gross och handlade lite diverse, och gick även inom en sväng på Glasbanken och köpte några goda öl.

Nu har jag äntligen sett Terminator: Salvation och jag gillade den. Är ett stort fan av Terminator överlag, och har ett par olika utgåvor av Judgment Day. Så spänningen var på topp genom filmen. Dock så tycker jag att Christian Bale är lite för aggressiv i sitt sätt. Jag vet inte varför riktigt, men det känns precis som om han försöker vara lite extra macho i denna filmen, lite som i The Dark Knight, fast utan lädermask och spandex då. Och i min smak så klär det inte honom. Han ska vara den han brukar vara i actionfilmer, och inte ha nån extra grov röst. Men, jag gillade som sagt filmen väldigt mycket, och vad jag kunde läsa i Slitz för ett år sedan så ska det komma två filmer till efter denna. Det ser jag verkligen fram emot.



Denna filmen kommer jag definitivt att köpa på bluray sen när den släpps. Det var ordentliga ljudeffekter och riktigt snygga specialeffekter i filmen, vilket det brukar vara i Terminator förvisso. Såg till och med Arnold Schwarzenegger i någon enstaka scen, så det är ju fräckt.

Har precis ätit en riktigt god karrékotlett med stekta ägg och makaroner till. Det smakade lovely. Det var ju jag som gjorde maten :-)

Ikväll kommer jag att läsa färdigt Spelet av Neil Strauss, och jag ska snart sätta mig och se en film till. Vi får se senare vilken det blir. Jag lär väl blogga om det iallafall.

Märkligt hur regnet ska jävlas

Under dagens cykeltur hade jag ovanligt mycket energi, så tänkte jag att idag kunde man väl lätt knäcka 2 mil eller rentav 3 mil. Men så efter "bara" 1,4 mil så börjar det regna, så jag vände hemåt och in i lägenheten igen. Men men, det lär väl inte regna varenda dag får jag hoppas.

Dagens cykeltur var 14583 meter lång. Synd att det inte blev längre, jag var riktigt pepp idag.
Maxhastighet jag kom upp i var 30,2 km/h. Inte så illa.
Medelhastigheten var normal som man kunde tro, den blev 16,9 km/h.
Tiden det tog att cykla rundan var 51 minuter och 43 sekunder. Vilket faktiskt är nytt rekord för mig.
Jag förbrände 442,3 kalorier, vilket är normalt.
Förbrände även 35,8 g fett. Hade ju naturligtvis hoppats på högre siffra idag, men det blev ju inte längre cykeltur.

Det är ju synd att säga att man bara ligger på sofflocket under semestern, för det stämmer inte för min del iallafall.

Ikväll får vi se vilken film jag ska se, har laddat upp med ett helt gäng som jag inte sett innan. Men det uppdateras naturligtvis när jag vet vilken det blir.

Nu är det duschtajm.

Underworld, och en hel del sidor lästa

Var ute och vandrade en stund igår kväll, och det drog ut bra på tiden eftersom jag hade tänkt titta på film också under kvällen. Så jag knatade hemåt igen och slog igång Underworld: Rise Of The Lycans. Det jag inte visste i förhand var att Lycans tydligen är hemska varulvar. Men då är man ju iallafall en upplevelse och insikt rikare. Filmen var spännande då den handlar om kärleken mellan en vampyr och en varulv. Det var mycket fint inspelat och häftiga effekter. Själv har jag alltid varit fascinerad av vampyrrullar eftersom man undrar och tänker på hur det hade varit att vara odödlig och leva i flera hundra år. Samtidigt så har väl det också sina baksidor som allt annat, men tanken är ändå spännande. Jag vet inte om jag kommer att köpa filmen, men den är köpvärd iallafall. Som jag tror så kommer det nog en uppföljare till denna filmen eftersom den slutar märkligt med att The Lycans vinner vampyrhögkvarteret och dödar alla vampyrer utom en. Men, det får vi se med tiden, ingenting går att förutspå redan nu. Här kommer en bild från filmen.



Jag har snart läst färdigt min bok, Spelet av Neil Strauss, så jag får väl knata ner till bokhandeln och köpa en ny bok snart. Spelet är rolig att läsa samtidigt som många sjuka grejor händer i berättelsen. Men, så fort jag är färdig med boken så lovar jag att skriva mer om den.

Får väl snart ge mig ut och cykla lite. Behöver sträcka ut benen även idag.

Gott med mat, och mitt dumma nöt

Jag käkade samma som igår, kalkonkorv med makaroner, mest eftersom det blev över igår så vill jag inte kasta nåt. Det är pengar och miljö det handlar om. Gott var det iallafall, och välbehövt.

Morsan ringde mig innan och påminde mig om att jag hade missat att det var idag som Caroline hade sin fest i Dalby, så jag ringde och bad om ursäkt att jag missade det, så vi ska mötas på söndag istället. Det blev bättre för min del. Hur man nu kan vara så dum att glömma nåt sånt, det är en annan sak, det är iallafall utrett.

Sitter just nu och lyssnar på en alldeles underbar skiva, och den heter Dark Passion Play. Som ni säkert vid detta laget har gissat ut så är det Nightwish vi snackar om. Jag älskar introt på skivan, och jag älskar drivet och passionen i låtarna. Som alltid så skäms inte Nightwish över att visa vem dom är, med all pompa, ståt och instrumentuppvisning som dom lyckas klämma in på skivan. Detta uppskattar jag jättemycket, då det visar att man orkar och älskar det man gör ut i fingrarna. Här har ni det vackra omslaget, nu ska jag ut om en sväng.


Blev inte två mil, men nästan

Jag hade ju som sagt ett mål idag på två mil, men jag valde att cykla hem precis innan jag uppnådde det. Och det är på grund av att det började regna. Jag har ju min cykel i mitt vardagsrum, så då slipper jag gärna att ha regnvatten och smuts på golvet. Men det blev nästan två mil, och det är jättebra bara det.

Sträckan jag cyklade idag var 18160 meter lång.
Maxhastigheten jag uppnådde var 28 km/h. Inte lika snabbt som igår, men så cyklade jag också mycket längre igår, och i större backar.
Medelhastigheten under turen var 15,8 km/h. Rätt så vanligt att hamna där.
Tiden det tog att cykla rundan var 1 timme och 9 minuter.
Jag förbrände 536,4 kalorier, och det är jag mycket nöjd med. Alla cykelturer bränner man mycket kalorier på.
Och jag förbrände 35,5 g fett. Också nöjd med.

Nu ska jag duscha, och sen ska jag äta ett mellanmål. Hörs senare.

Blev inte Underworld igår, blev Transformers istället

Jag satt och funderade på vilken film jag skulle se på igår kväll, och det föll faktiskt på Transformers 2: Revenge of the fallen istället. Jag såg den på bio två veckor efter att den hade premiär här i Sverige, och jag älskar ju Transformers-filmerna väldigt mycket. Dom innehåller en stor bit av allting.



Jag känner på mig att det kommer att komma en uppföljare till Revenge Of The Fallen, och är det någon som vet mer än mig om saken så är ni välkomna att upplysa mig. Jag samlar på olika utgåvor av filmerna. Har bl.a. första Transformers i både vanlig dvd-utgåva, jag har den i bluray och sen har jag den i en utgåva med en Optimus Prime figur som går att bygga. Så här menar vi business. Jag tycker precis som dom flesta som jag vet gillar filmen att man sitter helspänd igenom filmen och den är extremt köpvärd när den väl släpps i butik, vilket skulle vara sent i höst nån gång.

Ikväll så får jag väl titta på Underworld: Rise Of The Lycans som jag sa igår, så får jag kommentera den sen och se vad jag tyckte. Vampyrrullar brukar fascinera mig, så det är inte omöjligt att jag gillar den.

Får se när och hur långt jag cyklar idag. Målet är väl iallafall att komma upp i två mil. Det hade varit najs om man orkade med det idag. Är lite seg fortfarande sen igår, men det försvinner så fort jag börjar trampa igen.

Ska in om en sväng på Ikea i slutet av veckan och se om jag kan få fatt på två stycken Trissa-lådor till för mina LP-skivor, samt fler klädhängare och kanske ett datorbord också. Allt beror  på om jag kan köra hem det. Vi får helt enkelt se.

Sinnessjuk cykeltur, och snart en stunds vila

Jag har idag överträffat mig själv totalt, då en cykeltur som "bara" skulle bli två mil blev mycket mer. I sedvanlig ordning så kommer alla fakta nedanför.

Idag cyklade jag otroliga 44270 meter. Det är äckligt långt med tanke på att jag inte har cyklat mer än 2,5 mil som längst innan. Grattis till mig själv för en sån bragd.
Maxhastighet jag kom upp i var 36,1 km/h. Inte dåligt.
Medelhastigheten som jag höll var 16,7 km/h.
Tiden det tog att cykla rundan var 2 timmar och ganska exakt 30 minuter.
Jag förbrände makalösa 1436,7 kalorier. Det är riktigt mycket.
Förbrände även 114,9 g fett. Också en hel del med tanke på att det bara var idag.

Som ni kanske förstår så är jag vidrigt trött just nu. Så nu blir det att slappa på sofflocket en timme, innan jag beger mig till City Gross och handlar. Mat är extra lockande en dag som denna.

Många besökare, snart cykeltur igen

Jag hade ofattbara 187 besökare igår, bara att tacka och buga. Roligt med folk som tittar in.

Det är snart dags för en ny cykeltur, det ser dock inte lockande ut utomhus eftersom det blåser ordentligt, sen har det ju regnat hela natten här också. Och det slipper jag gärna när jag cyklar. Men, jag får i värsta fall ta på mig en tjock tröja. Det går att lösa iallafall.

Det blir en vända på City Gross också idag. Mitt frukostmaterial börjar ta slut, så jag får väl gå dit och handla lite.

Ikväll hade jag tänkt att se en till ny film, och denna gången är det en vampyrrulle, nämligen Underworld: Rise Of The Lycans. Så vi får hoppas det blir trevligt iallafall.

Ett låttips kan jag ge er idag, satt och lyssnade på radio och hörde en gammal favorit spelas. Låten heter "Streets of Philadelphia" och det är Bruce Springsteen som framför den. Köp skivan den är med på, sponsra en underbar artist.


Watchmen, en spännande film helt enkelt

Nu då, så har jag sett färdigt filmen Watchmen och jag satt intresserad hela filmen igenom. Det bådar väl gott.



Jag är ju en sucker för science fiction, tekniskt avancerade filmer och action med blod och sånt. Så det fanns det ju som tur var en hel del av i denna filmen. Jag förespråkar inte våld och det vill jag inte få någon att tro. Hatar när folk förstör för andra.

Filmen har en framträngande mörk handling och det känns igenom hela filmen. Där är en snygg (skitsnygg) tjej som är med i huvudrollslistan som man inte kan släppa ögonen ifrån när hon dyker upp. Och slåss kan hon verkligen. Sånt är attraktivt! Ni ser henne på bilden ovanför.

Får se om jag ser en film till ikväll, just nu känns det som att jag ska somna, men det är tack vare att vädret är så tråkigt som det är också. Det imponerar inte på mig.

Trots den grymma cykelturen i förmiddags så är jag inte trött i benen just nu. Dom borde kännas som spaghetti, men det känns som det ska tycker jag. Hoppas vädret är fint imorgon förmiddag, då får jag ut och cykla igen. Blev helt sporrad idag.

Och ett stort tack till Lotta för den underbara kommentaren, alltid skönt när ens kompisar värmer en med upplyftande ord!

Ett riktigt skyfall, och snart matlagning

Det var verkligen tur att jag cyklade så tidigt idag som jag gjorde, för sen jag kom in i lägenheten igen så har det bara varit skitväder i princip. Det öser ner och verkar inte vilja sluta iheller. Vi får se om solen tittar fram en gång till idag senare. Det lär ju ändå vara ljust tills vid nio.

Ja, då börjar det dra lite i magen, så jag får väl laga mat. Jag har skinkschnitzel på upptining, så det blir det och makaroner och stekt ägg.

Ikväll så är det bio här hemma med filmen Watchmen på menyn. Ska bli intressant att se om den är bra.

Dagens träningsresultat

Jag är helt jävla slut i hela kroppen nu efter cykelrundan. Hade motvind halva sträckan idag, och det får jag väl skylla mig själv för också, eftersom jag cyklade vid stranden. Det blåste rätt kraftigt där. Men iallafall, jag cyklade en riktigt rejäl runda idag, och det är jag stolt över. Så här kommer mina resultat för dagen:

Sträckan jag cyklade idag var 18525 meter sammanlagt, alltså nästan två mil :-)
Maxhastigheten jag var uppe i var 28,9 km/h.
Medelhastigheten jag höll var 16,8 km/h.
Tiden det tog att cykla sträckan var 1 timme och 6 minuter. Också ett nytt rekord för mig :-) Och det trots den jobbiga motvinden.
Jag brände 546,9 kalorier. Det är rätt mycket.
Och så brände jag sammanlagt 44 g fett.

Visst har jag varit duktig idag :-)

Nej, nu ska jag duscha. Känner mig rent ut sagt vattnig.

Time Of Your Life

Another turning point;
a fork stuck in the road.

Time grabs you by the wrist;
directs you where to go.

So make the best of this test
and don't ask why.

It's not a question
but a lesson learned in time.

It's something unpredictable
but in the end it's right.
I hope you had the time of your life.

So take the photographs
and still frames in your mind.

Hang it on a shelf
In good health and good time.

Tattoos of memories
and dead skin on trial.

For what it's worth,
it was worth all the while.

It's something unpredictable
but in the end it's right.
I hope you had the time of your life.

Linkin Parks nya låt New Divide är underbar

Jag gillar den nyaste Linkin Park dängan som attan, hörde den i filmen Transformers 2 när jag såg den nyligen på bio. Här har ni en youtube-länk till låten, så ni också kan njuta.

http://www.youtube.com/watch?v=ysSxxIqKNN0

Tjuvjävel och Rockkanalen

Jag var inbjuden till en mycket trevlig fest i lördags, som Malin min goa kompis höll i. Och det var maskeradtema på festen, så jag fixade en Bart Simpson-mask som jag hade på mig. Kenny min andra kompis som också var där hade en Homer Simpson-mask, så vi två matchade varann fint, däremot så var där någon som tyckte att jag inte skulle behålla min dyra och fina mask längre, så den personen i fråga snodde den. Och nu vet jag inte vart den är nånstans, och jag blev helt galen rent ut sagt. Jag hatar folk som stjäler av andra, oavsett om det är nåt litet eller nåt stort. Nu förstördes ju min feststämning helt.

Skit ner dig tjuvjävel. Hittar jag dig så smäller det.

Jag har lyssnat på Rockkanalen 104.7 nu en hel del kvällar i lägenheten, och jag rådiggar blandningen totalt. Dom blandar verkligen allt gammalt med allt nytt. "Rocker" som man är så uppskattas sånt.

Tack till Emelie och alla andra underbara människor för era fina kommentarer. Ni är bäst!

Imorgon ska jag ner i tvättstugan och se om det finns nån ledig tvättid nu i veckan som kommer, samt att jag ska cykla en rejäl runda dels för att rensa tankarna och dels för att vara redig. Har fortfarande inte hittat min kameraladdare, så att jag kan lägga upp bild på min skitsnygga cykel. Jag vill även lägga upp en bild på min senaste tatuering, som jag inte har kommit till skott med att fotografera ännu.

Ha det underbart, vi hörs snart igen.

Ondagens aktivitet samt resultat

Här kommer lite info om vad jag åstadkom igår.

Cyklade sammanlagt 33 kilometer, och jag förbrände 1091,1 kalorier. Då får man ändå tänka sig att jag jobbade mellan 15.30 till 01.00 också. Så det är en hel del kalorier på en dag.
Jag drack sammanlagt 3,5 liter vatten under hela dagen.
Snitthastighet på cykeln var 15,7 km/h och högsta uppnådda hastighet var 36,6 km/h.
Tiden det tog att cykla 25832 meter till jobb var 1 timme och 39 minuter.

Så, jag anser att jag har gjort ett rätt bra jobb för att endast ha cyklat smått tidigare. Så nu fortgår racet varje dag med minst en mil cykling om dagen. Allt för att hålla nere vikt och framförallt för att se mig omkring i min vackra stad.

Igår sålde jag även min gamla heldämpade mountainbike till min arbetsledare Jimmy. Han blev jättenöjd för priset jag gav honom var riktigt lågt.

I vilket fall som helst, så återkommer jag imorgon med fakta om dagens strapatser. Imorgon börjar min fyra veckor långa semester, så det blir njuta av på Borrby strand en del dagar.

Ha det

RSS 2.0