30 oktober '08

Efter många dagars hårt slit på jobb så ser jag faktiskt fram emot en lugn och trivsam helg. Jag ska tvätta en hel del, och om jag hinner även åka till Emelie och Linas fest imorgon. Men framförallt så ska jag

TITTA PÅ HUS!

Hör och häpna, jag ska om allting går som det ska åka till Ängelholm på lördag och titta på ett hus på landet. Skithäftigt. Jag tycker det är jättespännande och det ska bli roligt att få kolla på möjligheterna med ett eget hus. Visserligen så ska jag bara hyra men fan vad coolt. Man är helt för sig själv. Inte en käft att ta hänsyn till.

Det var här ni hörde det först, men man vet ju aldrig om allt går som det ska. Hoppas får man iallafall. Lovar att berätta hur det gick.

28 oktober '08

Idag har det varit en bra dag på jobb. Det har det förvisso varit sen torsdags förra veckan när jag började jobba dag, men iallafall, idag var bra.

Det gick igenom med chefen för min del att jag ska ta däckjouren varannan vecka så att även Ola får ledigt någon helg. Och då får man ju hoppas att det blir lite jourutryckningar så man kan tjäna lite pengar. Sånt här tycker jag om när det går så bra. Sålde även in 6 timmars extraarbete idag, och det gynnar mig framöver. Det har blivit en hel del övertid men samtidigt så är jag inte så pass trött att jag tycker det är jobbigt på nåt vis. Så jag jobbar på. Nån gång får man väl jobba ordentligt.

Ska bli härligt sen när man har en jourbil att köra med också, för även om man inte tar den med hem varje dag så märks det ju på bensinkontot. Så vi får se hur mycket det blir, ska bli intressant.

Smells, nu är jag trött.

26 oktober '08

Denna veckan har jag jobbat tre dagar i däckverkstaden på jobb. Torsdag, fredag och lördag. Vilket innebär 14 extra timmar utöver det vanliga schemat. Chefen ringde till Jimmy på kvällen och frågade om jag kunde jobba i däcken eftersom Ola har alldeles för mycket att göra. Självklart vill jag det, det är ju dagtidsjobb och sen så sköter man sig själv där ute också. Gutte.

Trots att jag fick en sänkt lön denna månaden så hade jag hyfsat med pengar över. Så jag körde iväg till Väla centrum idag och köpte mig en ny mobiltelefon. Det är en HTC Touch Diamond. Skitsnygg och rolig telefon med touchscreen-funktioner, 4 GB lagringsutrymme inbyggt i telefonen och en massa annat roligt i. Den har Windows Mobile 6.1 operativsystem, så det är ju en dator i sig själv. Här kan du se hur den ser ut:



Så fort den har laddat färdigt om lite mer än 2 timmar så ska jag leka med den. Det får bli kvällens roligheter.

Igår var jag inne på Hemmakväll och köpte mig två nya boxar. Det var en Iron Man-box med hans hjälm som skal, och sen en Russ Meyer-box. Mannen som har gett dubbel-D kuporna en plats i Hollywood. Hehe. Både roligt och kultaktigt att se hans filmer. Det är klassisk rockmusik och snygga fjällor i roliga situationer. Klart värd 150 kronor. Hehe. Ha det så hörs vi.

13 oktober '08 del 2

Eftersom jag är hemma från jobb idag på grund av förkylningen, så har jag pillat en del på nätet med ett fotogalleri. Jag lägger länken längst ner i hörnan bland de andra länkarna. Men för er som bara läser detta inlägget så har ni länken här:
http://FreddyKing84.pixbox.se

Mycket nöje. Såg en film med Jason Statham i förmiddags som heter Death Race. Grym film med coola effekter och fräcka bilar. Det dödas och det är hänsynslöst. Lätt en rekommendation för folk som gillar Jasons filmer.

Det har inte blivit några telefonsamtal idag, så det skjuter jag upp till imorgon istället.

13 oktober '08

Kom på mig själv att jag inte har bloggat alls på en månad, vad händer?

Jag har känt mig rent slut efter jobb de senaste veckorna, så det är antagligen därför. Vi i kompiskretsen har iallafall fått för oss att vi ska resa upp till Sälen i vecka 2 i januari. Det kan bli intressant. Blir förmodligen en festfylld vecka, men också en händelsefull sådan.

Två mindre roliga saker som har hänt är att Alex, min och Annas gemensamma kompis har avlidit i helgen. Han led av cancer sen barnsben, och han har nu lämnat oss. Må han vila i frid. Alex hade ett hjärta som var stort och han var en fighter och en stjärna för mig. För kan man som i hans fall leva gott och vara så framåt som han, då kan alla göra det.

Den andra otrevliga saken är att Busan, mor och fars nyaste katt blev överkörd i veckan också. Så denna veckan är inget direkt att hänga upp i granen. Må Busan också vila i frid i katthimlen.

För övrigt så är rond 1 i Vista över. Och jag räknade ut att mitt lag fick 23 poäng i första ronden. Av 30 möjliga så är det väl inte så illa, men man vill ju vara bäst, så är det.

Kjell och Micke på jobb högg mig nu i veckan och frågade om jag kunde tänka mig att jobba dagskift i hela november månad. Självklart vill jag det. Jag har ju hela tiden velat jobba dagtid. Det är nämligen som så att Ola (däckkillen) behöver hjälp för att alla drivhjul på 100 sopbilar ska krängas om, och för en man är det tufft. Så det passar en stark grabb som mig bra att hjälpa honom med det. Det lär bli enformigt, men det går för sig när det gäller en månad. Det ska bli kul att äta tillsammans med dagskiftet i matsalen igen som gamla tider. Det snackas mycket kul vid det matbordet.

Ska ringa till hyresvärden imorgon och klaga på diverse fel i min lägenhet, sen ska jag ringa till plåtverkstaden på Volkswagen i Helsingborg och höra om dom rostlagar min bil gratis. Enligt Micke, fars gamla arbetskamrat så fick han sin fixad gratis eftersom bilen var såld med jättelång rostskyddsgaranti. Så vi kan ju alltid prova. Inte mig emot om jag slipper göra jobbet själv. Ska ringa till Telenor också och ändra mitt abonnemang till kontantkort istället. Har alltid föredragit att ha det med kontantkort, mycket eftersom det blir dyrt med abonnemang och mobilavbetalning. Så, vi får se hur det blir imorgon, om min förkylning har lagt sig eller om det är värre rentav. Ha det gött så länge.

RSS 2.0