7 december '08

Jag körde till föräldrarna i fredags. Kände inte för att jobba denna helgen på grund av att jag jobbade förra helgen. Så när jag kom ner till dem så satt jag själv tillsammans med Zelda och tittade på The Fast And The Furious: Tokyo Drift. Morsan, farsan och Elin var borta hos Anette och hade roligt, så jag hämtade dem lite senare på kvällen.

Igår, lördag så hade jag inte speciellt mycket att göra mer än att tvätta mina kläder. Så hörde Johan av sig och jag stack dit vid sextiden. Vi drack öl tillsammans med Pjolle, Erik och tre snygga töser. Den ena var Eriks lillasyster, den andra var Lina, en kompis till Johan sen länge, och den tredje var Johans nästkusin. Mycket trevliga. Vi gick ut senare på kvällen på King´s Head och drack fler öl. Där blev det slagsmål mellan två skalliga idioter. Typiskt såna personer som måste hävda sig och som inte tål att bli fulla. En annan har ju rätt så hög tröskel när det gäller sånt, och det är väl tur det.

Så idag så vaknade jag snustorr i halsen som vanligt hemma hos Johan, och vi åt frukost ihop. Sen blev jag hämtad av morsan och vi åkte tillbaka till dem. Där fikade vi sen, och sen körde jag hem till Landskrona igen. Var riktigt, riktigt sugen på nåt gott så jag körde till Ica och handlade hem god mat och lite snask. Sen kunde jag inte hålla tillbaka mina tvångstankar på en grymt cool A Nightmare Before Christmas-box som finns på Hemmakväll. Så jag stack in om och köpte den. Haha. Så nu har jag en grym box till stående här i lägenheten. Limiterade saker is the shit. Boxen innehåller en stor Jack Skellington-byst med specialinnehåll. Grymt fräck.

Synd att min förkylning vägrar släppa, det är lika drygt varje dag tycker jag. Imorgon får jag hoppas att där är hyfsat mycket att göra. Det är tråkigt annars och tiden går inte fort när man inte gör nåt. We'll see tomorrow, till then, have a nice evening.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0