28 februari '08

Då var det återigen dags för ännu en solig dag i mitt Landskrona. Har börjat dagen smått med att städa i hallen och badrummet. Resten kan jag fixa imorgon. Har även varit duktig och installerat en dual-layer brännare i min dator så att jag kan bränna spel.

Igår så hade vi Impact-kurs på jobb och vi blev alla godkända även om vissa inte gjorde ett skit för att förtjäna det. En av grabbarna från rikten satt och gjorde grävlingsljud hela dagen och däckkillen satt bara och tjafsa om att han inte behövde nån utbildning eftersom han jobba med däck och sen surfade han runt på en massa tatuerarbilder på nätet. Riktkillen tyckte senare att det var dags för att lyssna på Arch Enemys We Wil Rise på hög volym, men det tolererade vi andra inte eftersom vi ville klara av uppgifterna och konversera med läraren. När kursen var slut så fick vi varsitt intyg, och jag gick sedan ner på lagret och laminerade mitt så att jag kan spara det länge.

Efter kursen så fanns det ingenting inbokat på mig eller Hossam, så jag gick hem istället. Fick sedan hela kvällen i lugn och ro, och avnjöt det hela med en stor smaskig inbakad pizza. Även om jag inte ska äta sådan mat så var det minst sagt inbjudande.

Imorgon så ska jag träna, städa och sedan köra in till Malmö en sväng. Där ska jag träffa en jättesöt tjej som jag snackat med på Internet. Hon heter Sara, är fyra år äldre än mig och är både tatuerad och piercad. Hoppas verkligen att personkemin stämmer och att man kan bygga vidare på det hela sen.

Men nog om det, fortsättning följer framåt helgen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0