10 juli '08

Ja, då har några aktiva dagar gått förbi av denna veckan. Har hjälpt morsan att köra med skräp och annat gammalt till tippen två dagar. Var hos Kenny i tisdags och kollade på Allsång På Skansen. Han ville se det för att Lasse Stefanz skulle vara med, och jag för att Amanda Jenssen skulle sjunga. Måste faktiskt erkänna att jag gillade Brolle Juniors första låt som han sjöng. Jag passade även på att fylla år i tisdags. Men det ska inte firas förrän den 20 juli, och då slår vi ihop Sagas och mitt kalas i Olssons Lada i Smedstorp.

Igår så fyndade jag Nisse Hellbergs senaste album En Tiger I Tanken på Bo Ohlsson. Gillar grabben dels för att han har gjort mycket bra ifrån sig i Wilmer X och dels för att han är grym även som soloartist. Tummen upp för rockabilly-älskare.

Idag så var jag på Ikea och handlade lite heminredningsgrejor. Behöver lite färg och nya saker i lägenheten tycker jag. Så, följande blev inhandlat.


Fredrika, ett jättefint tyg som ska bli köksgardiner. Mycket billigt hos Ikea för dem som undrar.


Hemlis, röda galgar. Köpte även ett set med svarta galgar.


Lisbet, ett set med två stycken färgglada varma kökshanddukar.


Magasin, en riktig kavel. Måste snart börja baka där hemma.


Plastis, iskubslåda i plast. Har ett svart med stjärnor sedan tidigare, men skaffade den röda i mitten som blir stavar.


Redo, väggur. Har ju inget, så då kunde jag skaffa ett fint.


Sorla, svart/blå samt svart/röd kaffekopp med fat. Jättefina grejor att dricka kaffe ur.

Ja, det sammanfattade väl Ikea-trippen rätt så bra. Jag köpte en taklampa till köket också som är orange, men den finns det inte bild på, på Ikeas hemsida. Så jag får ta ett foto när den sitter på sin plats i köket.

Var inne om på Skivesset också idag i Malmö, och köpte 21 nya vinyler till min samling. Samt att jag rotade fram Melody Clubs skiva Scream och en skiva med en grupp som heter Skinlab i rea-backarna. Denna dagen har varit underbar, och jag tycker att det ska bli kul att komma hem imorgon och få upp sakerna på sin rättmätiga plats. Får se om jag skriver imorgon, annars så blir det väl rätt så snart i vilket fall som helst. Hade tänkt skriva en bokrecension på Fredrik Eklunds bok också, för den är färdigläst nu. Har köpt två pocketar till när jag var i Ystad, så jag väntar med att läsa dem tills jag har recenserat Bananflugornas Herre. Nä, nu ska jag sätta mig i soffan och läsa senaste numret av Slitz. Men ni får ha det gött i den kvalmiga värmen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0