17 juli '08

Lite intressanta fakta följer. Enligt Slitz i deras senaste nummer så sägs det att "en man i snitt ser 19 kvinnor varje dag han skulle vilja ha sex med". Oslagbart. Detta stärker männens position ännu bättre. Vi män rockar.

Ja, lite nytt för veckan. Bjöd Carina också till Olssons Lada på söndag. Jag trodde att hon var i Stockholm, men hon var i Glimåkra och verkade ha det tråkigt. Så hon frågade om hon fick komma, och det är självklart att hon får det. Alltid kul med extra mycket gott folk.

Fick reda på igår att Lina har flyttat till Simrishamn. Fräckt. Det innebär att man kan festa utan att behöva tänka på resan hem. Får väl ta itu med Simrishamns-festandet snart igen. Det var ju trots allt där som man fick igång en flört med Rebecka Ferguson. (Skryt). Byckare är ett jäkla trevligt ställe med granna fjällor på. Ett tips för dem som inte har varit där tidigare.

Hade tänkt bosätta mig hemma i Landskrona nästa vecka. Och passa på att träna hårt hela veckan där. Det känns som att det behövs iochmed att jag mest slöar här hos föräldrarna. Inte för att vara sån, men det är inte direkt uppiggande att sitta och lyssna på musik bara. Det är ju mest skitväder ute också, så alla stranddagar blir lätträknade. Man går miste om en massa tittande på vackra tösakroppar. Jag och Kenny tog tillfället i akt att dra till Smedstorpsbadet igår för ett dopp. Det blåste jäklar när vi badade, men sen när vi gick upp så var det varmt. För dom som inte visste så har dom riktigt snygga badvakter i Smedstorp. Vi passade på att lira lite fotboll på planen bakom bassängen istället. Mycket skönare. Tog två nya märken när jag badade, och det var det nya Simborgarmärket för 2008 och ett annat nytt som heter Vattenprovet. Jag samlar på simmärken, synd bara att jag inte vet var min sköld med alla märken ligger nånstans. Förmodligen finns den hemma i Landskrona. Får väl leta upp den.

Johan kom med lite news angående bröllopet i augusti. Vi har nu bokat ett hotellrum i Lund samt en taxi från Arlöv och dit, så det blir toppen. Jag citerar käre herr Larsson "Man kan ju inte va på bröllop om man inte får hälla i si". Haha. Klockrent.

Snackade med Taja igår också. Vi har inte snackat på nästan ett år, så det var skoj. Ska sticka till Arlöv en dag för att hälsa på. När man får höra att det utlovas kramar så är man inte sen att ta tillfället i akt. Så det blir förmodligen en sväng dit innan vi drar till Thailand. Måste fixa vaccinspruta innan det är för sent också. Får ta det nästa vecka, eller nästa igen. Vill inte få Hepatit av maten. Vi hörs, ha de.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0