30 juli '08

Ja, då är det onsdag och jag känner mig omotiverad till att städa, men ska ändå ta itu med det idag. Det behövs ju alltid städas. Var iväg idag och hämtade ut mina manschettknappar, så jag ska snart öppna paketen och se på dem. Snygga lär dom iallafall vara.

Under veckan så har jag hunnit med en del. Var i Arlöv och hälsade på i måndags hos Tobias. Sen stack vi, jag, Tobias, Pernilla och Rosa till Burlöv Center för att handla. Jag köpte solglasögon, Ipod-lurar, Diablo 2 och en bärbar dator. Har velat ha en länge och varit duktig och sparat en del pengar till den. Så nu skriver man på den istället. Inhandlade även en kaffekokare av märket Melitta som jag är riktigt nöjd med. Kaffet smakar gott och den är snabb. Så det är perfa.

Igår så var jag på Capio Citykliniken och tog två vaccinsprutor inför resan. Den ena var mot Polio och den andra mot Hepatit. Ska dit i slutet av augusti igen för att ta en spruta till. Dyra är dom, men dom håller också en immun mot smittor i nästan 25 år, så det är värt det.

Passade på att köpa nya skor i förra veckan också, det var rea på Team Sportia, så jag fick ett par snygga skor för halva priset. Inte illa. Nej, nu har jag idétorka, så vi hörs.



Här är dom snygga dojorna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0