26 juni '08

Well, då har man nästan jobbat färdigt denna veckan också. Förra helgen, då jag firade midsommar i Svensköp tillsammans med Jörgen, Carina och 37 andra personer blev väldigt lyckad. Tyckte att vi hade jättekul, och det verkade inte vara någon som var på dåligt humör direkt. Det blir lätt nästa år också eftersom det var roligt. Här kommer några bilder efter varandra.





















Ja, detta är dock väldigt lite bilder. Har cirka 100 bilder till på hårddisken, men orkar inte ladda upp alla på nätet. Så är det någon som vill så kan jag säkert ordna fram dem vid ett senare tillfälle.

Har denna veckan börjat att föra en ordentlig budgetkalkyl i Excel över alla mina tillgångar. Och jag måste säga att jag har fått mycket bättre insikt i var mina pengar hamnar, och hur mycket jag har att röra mig med. Ska även imorgon sätta mig ner och betala räkningar samt sätta in kvitton och räkningar i en pärm. Något som man egentligen borde ha börjat med för evigheter sedan. Stort plus i kanten är att jag denna månaden har gått upp en löneklass, och det gör lite mer än 2000 extra kronor på lönen. Mumma.

Johan Larsson ringde mig i förrgår och frågade om det var okej att vi drar till Thailand i september istället. Så jag hörde med jobb, och det verkade lugnt med planeringen. Så, idag har jag faktiskt varit och köpt min första stora resväska. Kostade inte farligt mycket, men den är slittålig och stor, så det är ju huvudsaken. Nu börjar jag verkligen längta efter att resa iväg. Min vanliga sommarsemester börjar efter nästa veckas slut, så det är iallafall nära till hands.

Förra helgen hann jag även med en snabbvisit i Ystad hos herr Larsson. Väl där så bestämde jag och Marie att vi skulle försöka ordna en Pirates Of The Caribbean kväll hemma hos Stefan på fredag. Så jag hoppas det går igenom med honom, för det hade varit najs med biokänsla. På lördag ska vi hem till Lina och Emelie för att dom har slagit ihop sina påsar och firar gemensam födelsedag. Så jag får se vad jag kan ordna för någon present. Ska nog komma på nåt. 

Aja, vi hörs snart igen. GoOoOoOdByE. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0