30 juni '08

Då var helgen avklarad för denna veckan. Var hemma hos Lina och Emelie i lördags och firade en hopslagen födelsedagsfest där. Tyckte vi hade kul och det blev en runda Twister senare också. Lika vig och smidig som vanligt är man ju, men det är roligt iallafall. I fredags var jag hemma hos Stefan och såg Transformers på projektor. Skitgrym film, och riktigt bra ljud och bild på hans anläggning. Det är bara Elna som tycker att den är glyttig. Haha.

Köpte två nya skivor i helgen, och det var:

The Hives - The black and white album
Metallica - The black album

Dom har hyfsat lika titlar kom jag på senare, men det är två riktigt bra skivor som jag varmt kan rekommendera till er.

Under söndagen så återhämtade jag mig från fyllet i lördags, och sen så stack jag och Roland till Degeberga där Tändkulans Vänner höll hus. Tog några bilder med min mobil, tills batteriet dog helt. Så varsågoda och njut.

































Ja, som ni säkert märker så har jag ett stort intresse av gamla maskiner och fordon. Brukar flänga runt på somrarna på diverse bilträffar och nostalgiarrangemang. Så, så fort jag har varit på lite fler träffar så lovar jag att lägga upp fler bilder. Tills vi hörs nästa gång, så är det snart semester för min del. Börjar på fredag, och varar i fyra veckor. Jag kommer att vara hos föräldrarna en hel del och hjälpa dem med diverse sysslor, samt att jag ska försöka göra färdig min vinylskiveförvaring. Ha det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0