1 mars '08

Igår var den stora dagen när jag var i Malmö en sväng som omväxling. Malmö är vackrast på kvällarna tycker jag, men det är en bra stad annars också. Det hela började med att jag körde in om till mormor och morfar och fikade. Det är inte ofta man är hemma hos dem så det passade bra. En god fika inhandlades med fastlagsbullar och längd. Två koppar kaffe slank ner och sedan bar det iväg mot Skivesset.

På Skivesset smet jag ner till källarplan för att jaga fatt ett gäng vinylskivor. Det blev sammanlagt 26 stycken med många bra artister. Summan landade på "otroliga" 300 kronor. Det är småpengar för så många bra skivor.

Fick ett SMS ifrån Sara där jag uppmanades att kontakta henne så fort jag var utanför Åhléns, och jag körde ner och parkerade i Lugnets parkeringshus vid Triangeln. Knatade sedan bort och träffade Sara och denna underbara och genomsnälla person träffar jag gärna många fler gånger. Vi gick sedan tillsammans bort till Mascot och åt en njutningsfull middag, där jag valde Fish'N Chips och Sara valde Pasta Bolognese. Två makalösa maträtter med mycket mat. Lätt ett tips ifrån mig om ni ända har vägarna förbi Malmö.

Tiden kändes kort men så är det alltid när man har kul, och jag följde Sara till bussen, sen körde jag neråt mot Tomelilla. Väl där så blev det Så Ska Det Låta och jag var överjävlig kan jag berätta. Satte alla utom en låt med orden som ledtråd, och jag satte alla intron. Efter det så tittade vi på Hjälp! och Robins också, sen körde jag till föräldrarna och titta på tv. Sen satte jag punkt för den dagen.

Idag så är vankas det öldrickande ihop med Johan, Marie, Rebecka och Elna. Vi ska först spela biljard på Suxxesshallen och sedan bege oss bort till Tingvalla för att titta på Nisse Hellberg och spralla av oss lite på dansgolvet. Med andra ord ännu en lyckad kväll, och jag säger "Smell you later".

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0