12 mars ´08

Ja, då sitter jag här igen.

Häromdagen på jobb så blev det bråk mellan Asmer och Hossam på jobb. Det blev ett högljutt munfäktande i matsalen. En sån sak förstör verkligen arbetsmoralen hos mig iallafall. Man vill helst inte vara där men man är så illa tvungen.

Idag var jag på jobb tidigt på morgonen för att gå på Volvo Standard Times-kurs. Lokalen vi brukar vara i är fruktansvärt dåligt ventilerad, och till på köpet så var vi rätt så många som satt där inne idag. Jag fick plats nere i hörnan precis under ett stort nätverksskåp som blåste all värme ner där jag satt, så det var ingen direkt höjdare. Men, kursen flöt på och det gick bra för alla i stort sett. Tog emot mitt diplom och gick sen ner på lagret och laminerade det.

Stod och snackade lite med de flesta i dagpersonalen en stund, sen stämplade jag ut och körde hem. På hemvägen stannade jag till på McDonalds, även om jag inte ska äta sånt skräp, och köpte en Vegas Classic där. Avnjöt sedan hamburgermålet till filmen Meet The Spartans. Fyndig och rolig film som tyvärr kan tyckas var för kort. Men, den var bra. Framställer spartanerna som fjolliga och moderna krigare. Ett solklart plus för Carmen Electra då, men hon är långt ifrån min stora favorit när det gäller kvinnliga skådespelare.

Under kvällen så lyssnar jag igenom två stycken album. Och de är:

Cavalera Conspiracy - Inflikted
Grand National - Kicking the national habit

Hörs och synes.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0