3 mars ´08

Snöblask och annat tråkigt väder hela dagen i princip.

Körde från Tomelilla i förmiddags och körde genom Lund som omväxling istället för den långa landsvägen mellan Sjöbo och Kävlinge. När jag kom till Landskrona så gick jag in en liten stund i lägenheten och sen bar det iväg mot jobb.

Tänkte att jag skulle ge mig av en stund tidigare än vanligt för att tanka och äta, så jag körde in om på macken bredvid McDonalds. På macken stod det en rent ny BMW 745 med en gammal gubbe som skulle ha full tank, och sen gå in i butiken och betala för bensinen. Grejen är att det står riktigt mycket folk i kö inne i butiken och detta tar en jävla tid. När jag står bakom BMWn kommer det en V70 och ställer sig så att jag inte kan köra före BMWn och därmed måste jag vänta. Detta gör att jag inte hinner med att äta och jag blir naturligtvis sur.

Väl på jobb så skulle jag fortsätta med sopbilen och de dåliga bromsarna, men det fanns bara belägg hemma, så det blev inget gjort idag. Den bokades om till imorgon så jag har hela dagen till det då istället. På lunchrasten på kvällen så tog Alfson fram en påse full med armbandsur och gav oss alla vars en klocka. Han var i Kina i två veckor så klockorna var riktigt billigare där. Jag fick en guldig snygg Rolex-kopia och jag är mycket nöjd med den. Det är välgjorda kopior och den sitter skönt på armen, så ett stort pluspoäng till Alfson där.

Körde sen in min bil eftersom jag inte ville ta bort snö från den senare på natten. Och då brast det ut ett ordentligt snöbollskrig inne i verkstaden. Hossam och Lars fick mest eftersom dom är klenast, men det var roligt. Det är så sällan som man kastar snö på äldre dagar så det är det värt. Sen hände det inte mycket mer än att det slutade snöa. Så jag återkommer med nya händelser under veckan. Citerar min gode vän Larsson.

"E de röa bär på kagorna"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0