26 oktober '08

Denna veckan har jag jobbat tre dagar i däckverkstaden på jobb. Torsdag, fredag och lördag. Vilket innebär 14 extra timmar utöver det vanliga schemat. Chefen ringde till Jimmy på kvällen och frågade om jag kunde jobba i däcken eftersom Ola har alldeles för mycket att göra. Självklart vill jag det, det är ju dagtidsjobb och sen så sköter man sig själv där ute också. Gutte.

Trots att jag fick en sänkt lön denna månaden så hade jag hyfsat med pengar över. Så jag körde iväg till Väla centrum idag och köpte mig en ny mobiltelefon. Det är en HTC Touch Diamond. Skitsnygg och rolig telefon med touchscreen-funktioner, 4 GB lagringsutrymme inbyggt i telefonen och en massa annat roligt i. Den har Windows Mobile 6.1 operativsystem, så det är ju en dator i sig själv. Här kan du se hur den ser ut:



Så fort den har laddat färdigt om lite mer än 2 timmar så ska jag leka med den. Det får bli kvällens roligheter.

Igår var jag inne på Hemmakväll och köpte mig två nya boxar. Det var en Iron Man-box med hans hjälm som skal, och sen en Russ Meyer-box. Mannen som har gett dubbel-D kuporna en plats i Hollywood. Hehe. Både roligt och kultaktigt att se hans filmer. Det är klassisk rockmusik och snygga fjällor i roliga situationer. Klart värd 150 kronor. Hehe. Ha det så hörs vi.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0