Shopping av kläder och Österlenhelg

Tränade hårt igår och det flöt på riktigt bra. Höjde viktantal på triceps och cable-cross, samt att jag körde 3x30 på alla magövningarna istället för 3x10. Så det är några bra framsteg. När jag styrketränade så höjde en gammal gubbe rösten till mig i gymmet. Gubben var trådsmal, gick i skinntajta cykelbyxor och han sa "Ursäkta att jag lägger mig i, men har du fått en genomgång av maskinerna och träningsplatserna av någon av tränarna?" Javisst, sa jag. Hurså? "Ja, jag vill inte lägga mig i men jag tycker att du hoppar mellan maskinerna. Men det är ju inte min ensak!" Då sa jag att anledningen till att jag måste hoppa mellan övningarna är att det är många som tränar där, jag kan inte bara putta bort någon från en maskin när jag är klar med en tidigare övning, utan jag får vänta. Och om han inte tycker att det är hans ensak, varför nämner han då det? Äsch, jag bryr mig inte. Träningen fungerar utmärkt, och jag mår bra. Det är allt jag bryr mig om.

Efter träningen så körde jag till Center Syd för att shoppa lite kläder. Nu när man får bättre hållning och mindre klädstorlekar så är det kul att handla nytt. Så jag gick in till New Yorker och handlade där. Dom hade mycket reaplagg, så det blev en skjorta och två t-shirtar på rean, och sen köpte jag en vit fodrad skinnjacka som jag tyckte var skitsnygg. Alltid roligt att handla i den affären, för dom har annorlunda kläder till riktigt bra priser. Det blir fler shoppingrundor under våren, men jag måste även spara.

Körde därefter sedan till Österlen och åt middag med mina föräldrar. Sen tittade vi på Let's Dance. Sen blev det nån film också innan jag la mig för att sova.

Idag är det Alla Hjärtans Dag, och som traditionen är för min del, så har jag ingen att fira dagen med i år iheller. Men, det blir utgång ikväll till Tingvalla, och det ska bli roligt. Får se hur många av vännerna som följer med dit. Förhoppningsvis så blir det några stycken. Vi hörs.

Kommentarer
Postat av: Caroline

Happy valentines day from USA =)

2009-02-14 @ 17:47:48
URL: http://carolineivarsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0