Underbar helg, men dock för lite sömn

I lördags så skulle morsan och farsan passa både Elin och Saga. Saga var härlig när hon satt och åt köttbullar med lingonsylt. Det yrde köttbullar bredvid henne, och Zelda blev naturligtvis överlycklig. När Saga hade ätit färdigt så hade hon sås i öronen och i håret. Hehe.

Efter middagen så gled jag iväg för att hämta Kenny i Onslunda, och sen körde vi till Stefan i Lunnarp och hade förfest där. Efter en liten stund så dök Marie och Elna också upp. Sen bar det iväg till Tingvalla. När vi kom dit så mötte vi först Malin Lindberg, och sen gick vi in. Där var inte mycket folk direkt. Så vi trodde ju blint att det skulle dyka upp en drös med folk som det brukar vid elva-tolv slaget. Men det blev väl sammanlagt 70 personer på sin höjd. Och det är rekordlågt. Så först ut var ju Rogers band Excelsior som spelade. Dom gjorde det riktigt bra, synd bara att jag inte hörde Roger speciellt mycket. Man hörde mest gitarr och trummor. Efter dem så spelade Jack Daw, och det lät rätt så bra faktiskt, dock alldeles för tunt för sån extrem hardcore, men det finns säkert en framtid för dem. Det var sedan dags för extrem dödsmetall i form av bandet Omnispawn, och jag gillade vad jag hörde. Jag fick en signerad promo av bandet, och blev jätteglad. Sist ut var ett band som hette Wasted Shells, och dom var väl hyfsat bra. Ingen direkt sensation. Under kvällen så drack jag fem stycken alkoholfria drinkar med mycket fruktsmak. Efter Tingvalla så körde jag hem respektive folk till sina hem, och jag körde tillbaks till föräldrarna. Så jag kom i säng lite närmre fyratiden.

Hela helgen resulterade i dåligt med sömn, med tanke på att jag sover på en soffa hos föräldrarna, och sen är det ju fullt liv med småbarnen på morgonen. Men men, det är två veckor nu tills jag ska dit igen, och då är det dags för Lotta & Roger att flytta in till Tomelilla i en lägenhet. Lugn och ro blir det sällan, men man får ju ställa upp.

Idag kändes det inte som att jag skulle gått till träningen. Trots att jag sov riktigt gott i natt så stod jag och gäspade vid varje träningsmaskin på gymmet idag. Och det kändes helt malplacerat. Hade ingen energi, men träningen flöt ändå på, och jag slutförde alla övningarna. Så, jag får faktiskt skylla på den dåliga sömnen i helgen. Men det blir säkert bättre nu under veckan. Då ska man snart till jobb och göra nytta. Men först ska jag ha ett mellanmål. Hörs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0