Äntligen Hemma säsongsfinal

Det blev inte en film till, men jag fick tag på ett avsnitt av Äntligen Hemmas säsongsfinal där dom färdigställde det sista med huset som dom renoverade. Just den elektroniska styrningen av husets alla vägguttag och kontakter gjorde mig frälst. Grymt smidigt sätt, visst kostar det pengar, men tanken på möjligheterna i ett stort hus är fräckt. Tänk dig själv att kunna starta radion i storarummet ifrån köket, eller att kunna programmera om olika belysningsknappar till att tända andra lampor också. Ja, styrteknik och automation och allt vad det heter är fascinerande. Hoppas jag kan utnyttja en del sånt i mitt framtida hem.

Nu har jag läst färdigt Spelet, och jag är superglad att jag läst boken, för man lär sig mycket nytt samt att man får bekräftat en massa skitsnack via Neils livserfarenheter. Denna boken ska ni köpa om ni inte redan har gjort det. Den är värd varenda krona, delvis för att det är mycket man kan lära sig av den och delvis för att han skriver så att man är intresserad igenom boken. En egenskap som inte alla författare har tyvärr. Nu ska jag tagga ner en del, slösurfa lite och sen ska jag sova. Imorgon är det dags att betala räkningar, inte det roligaste, men däremot så är det roligt med nya pengar på kontot.


Kommentarer
Postat av: HEVE DOSKI

haha, stor lägenhet om man säger så, eller ja stor o stor är den inte.. 4 rum o kök, plus min som är 2 rum o kök :P

2009-07-24 @ 00:13:12
URL: http://heved.blogg.se/
Postat av: Laila

Tips på att stå emot sötsug :) ♥ Puss

2009-07-24 @ 00:50:01
URL: http://blog.lailaaziz.com
Postat av: HEVE DOSKI

haha visst det kanske e stort för ngn som bor ensam hihi :D

2009-07-24 @ 01:00:34
URL: http://heved.blogg.se/
Postat av: HEVE DOSKI

haha ja fan, har till o me ett rum över för gäster som vi renovera om eftersom vi konstant har gäster:D

2009-07-25 @ 01:23:08
URL: http://heved.blogg.se/
Postat av: Josefin

Hej :D

Vänskapstävlingen på min blogg har nu kommit till röstningen. Gå in på min blogg och rösta på den bild som du tycker ska vinna. (Du får bläddra ner lite på sidan för att se inlägget med finalbidragen)

Ha en bra dag :D

2009-07-25 @ 14:52:34
URL: http://josefingrahn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0