En vända på Systembolaget, lyssning av en hel del musik

Sov väldigt länge idag, hade ingen direkt koll på vad klockan var, men jag kom inte upp ur sängen förräns det var eftermiddag iallafall. Undrade som många andra dagar vad jag skulle hitta på just idag, och det blev inte jättemycket gjort direkt.

Körde bort och tankade bilen, körde sedan bort till Volkswagen och lämnade bilen en liten stund för att få bytt båda halvljuslamporna för dom slocknade på motorvägen i natt. Och det är inte bra. Det var jättebilligt att lämna bilen så det var väl värt pengarna. Under tiden som jag väntade så provsatt jag en rent ny Cadillac SRX som stod i hallen. Varför en Volkswagen-återförsäljare har en sån stående vet jag inte, men den var där iallafall. Grymt skön att sitta i och riktigt snygg in och utvändigt.

Efter servicen bar det iväg till Systembolaget, för jag tänkte bunkra upp inför imorgon lördag. Då är det tänkt att en bunke folk från jobb ska ner till Råå strand och ha det trevligt. Såvida det inte regnar.

På Systemet så köpte jag några öl av en ett märke jag inte smakat innan, och den hette Sarek. Jättegod öl. Det blev även en 10 år gammal Ardbeg whisky, och en liter Bacardi Apple. Mums. Gott att ha hemma. Handlar inte sprit speciellt ofta, men när det väl gäller så blir det god sådan.

I onsdags så tokkörde jag med RC-bilen på jobb. Det blev ca 10 tankar som kördes upp. Styrstaget fram hoppade av, ena hjulet lossnade, avgasröret lossnade, ena stötdämpartornet lossnade, styr och gasservons stag lossnade, ett batteri lossnade sen så till slut så spräckte jag batteri- och mottagarlådan i bitar. Den tålde inte att man slirade in i en stålbänk. Så jag köpte en ny på Hobbex, så den får jag skruva dit nästa vecka. Det är jätteroligt att bränna på med full gas både in och utomhus. Det blir även en rejäl rengöring av hela bilen nästa vecka. Den har snart ingen synlig färg nånstans. Bara smuts.

Det börjar dra ihop sig till midsommarfest och studentfest. Tiden går fort och man får vara glad att man hinner med så mycket som man gör.

Nästa vecka så är det dags för ifyllnad och fortsättning på min tatuering. Det ska göras på förmiddagen samma dag som Emelie har sin studentfest. Så man får vara extra fin.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0