En lång cykelrunda igår, och en ännu längre imorgon

Jag är duktigt seg idag, och har ont i baken. Jag och K-G bestämde att vi skulle cykla en bra runda igår, och så blev det av.

Vi började cykla från Statoil Ättekulla och sen cyklade vi upp för långa backar, längs med stranden och en bra bit ut på landet. Vi fick stanna i Viken på thairestaurangen nere i hamnen på grund av ett otroligt skitväder. Det bara öste ner och blåste makalöst mycket.

Men, vi vände där och cyklade sen tillbaks till Helsingborg i en dryg motvind hela vägen, och vid stranden så blev vi blästrade i ansiktet av strandsand. Men men, motion är inte gratis, så man får ändå vara glad att man satsade så hårt. Här är fakta om cyklingen.

Vi cyklade 43338 meter sammanlagt. Hade blivit längre eftersom målet egentligen var Höganäs. Men jag är nöjd ändå.
Maxhastigheten vi kom upp i var 40 km/h. Mycket med tanke på att vi cyklar på mountainbikes.
Medelhastigheten drogs ner kraftigt av motvinden, så den hamnade på 17,5 km/h.
Tiden det tog oss att cykla var 2 timmar och 28 minuter.
Jag brände 1355,2 kalorier och 109,3 g fett.

Så, imorgon kommer elddopet nummer ett för min del, för då är det dags för Christianloppet. Nästan tio mil ska avverkas. Och som det ser ut just nu så blir det inte bra väder. Men jag ska fanimej klara det. Föräldrarna ska vänta på mig vid Kockum Fritid, så det är en extra motivation iallafall. Jag ska ha och förtjäna min första medalj, jag har aldrig idrottat ordentligt tidigare, så jag vill ha en medalj.

Vad jag ska göra ikväll är fortfarande en bra fråga. Jag ska göra egen kycklingkebab, men mer vet jag inte. Blir väl antagligen att jag kollar på nån film, eller sorterar musik. Hör av er om det är nåt, svarar på allt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0