Ont i huvudet, och haft en trevlig dag i HBG

En kund gjorde verkligen min dag idag när han smällde igen en lastbilsdörr i bakhuvudet på mig. Jag skulle kolla en sak inne i hjulhuset på lastbilen när dörren dönade i huvudet. Har haft huvudvärk ända sen i eftermiddags tack vare detta.

I´m in love with Helsingborg. Idag var jag på fikadejt och rundvandring i stan med fjällan jag skulle träffa. Riktigt härligt väder och vi satt på en uteservering och åt jättegod pestosallad med salami och brie till. Sånt som bara gifter sig i smaklökarna. Upptäckte en hel del coola affärer också idag som måste besökas fler gånger i sommar. Snygga kläder och annorlunda butiker med nyttiga godsaker, sånt gillar vi! Sällskapet var riktigt mysigt och vi ska alldeles säkert träffas fler gånger. Vi trivdes bra i varandras sällskap, och det är skönt.



Nu hoppas jag verkligen att vädret är toppen imorgon, för jag tänkte cykla och lägga mig på stranden i Borstahusen igen isåfall. Bygga på min bonnabränna lite mer, och kanske även ta ett dopp denna gången också. Men vi ser först hur vädret är.

Vi hörs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0