Solat och badat och snart jobb igen

Ja goa vänner, jag vaknade tidigt idag för en gångs skull, och bestämde mig tidigt att jag skulle ta cykeln bort till Borstahusen för att sola och bada. Sagt och gjort, det blev av och det var riktigt skönt. Imorgon har jag inte tid för det, men onsdag och torsdag ska jag nog kunna hinna med en vända om dagen på. Behöver bygga på min hudfärg en del i sommar, då jag inte lyckades speciellt bra på det området förra sommaren.



Imorgon så har jag bjudit ut en mycket trevlig tös som jobbar på Statoil på en fika i Helsingborg, så då blir det inget solande av. Ser fram emot detta!

Blir inget födelsedagsfirande i helgen eftersom ingen kan komma hit till andra sidan jordklotet i Landskrona, så det blir inget av, istället så ska jag hjälpa morsan och farsan att bygga ett lusthus på deras tomt. Får även leka med Freya en del, och gå några promenader. Så det blir iallafall minst en hel vecka jag stannar hemma hos dem. Får packa ordentligt med kläder för veckan.

Och på tal om vecka, om en vecka så börjar min semester. Ska bli så jubla gött. Med andra ord så är det bara fyra arbetsdagar kvar att jobba, sen är jag ledig en hel månad. Najs!

På torsdag så fyller jag 26 år. Inget speciellt om man tänker efter, men det är ändå en födelsedag. Med andra ord så påbörjas del två av fyra av livet på torsdag. Jag tror fullt ut att jag kommer att bli hundra år. Jag siktar på det iallafall. Ska bli så gammal så alla tröttnar på mig och så jag kan gnata och tjata på folk. Haha. Nej skämt åsido, det vill man inte.

Vi hörs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0