Energidryckens dag

Har under denna veckan haft ett konstant sug efter energidryck. Aldrig tidigare har jag varit så sugen på det som nu. Det kan nog ligga en del i att jag jobbat hårt denna veckan, kylan gjort sig påmind och att vädret inte är så uppiggande just nu. Men det kommer att gå över även detta, var så säker.

Entreprenörsdrömmarna ligger och håller mig vaken vissa nätter, till den grad att jag blivit övertrött och däckat istället :-), och det är kanske inte jättebra. Men vill man något, så får man ju ta tag i det.

Såg filmen Robin Hood idag, och jag gillade den. Det är tyvärr ingen film jag köper, men den var spännande och Ridley Scott har gjort ett bra arbete med den.



Var inne om en sväng på Väla idag för lite shopping. Det var inte ont om snygga tjejer där idag kan jag säga. Får nog köra dit fler lördagar :-) Blev ett besök på Skivlagret där jag köpte Cookies 'N Beans skiva, en AC/DC Black Ice plåtbox med plektrum, skiva, dvd och flagga i, samt Kents 10-skivorsbox. Riktigt trevliga tillskott i skivsamlingen, även om de kanske inte är värda speciellt mycket så är det såna saker som jag gärna samlar på. Det blev även ett besök in på Coop Forum på Väla för att handla lite energidryck.

Här hemma har jag egentligen inte gjort mycket produktivt. Jag har lagat middag idag, det blev bakpotatis med hemmagjord västkuströra och sallad. Det smakade helt underbart, precis som jag hade förväntat mig, och matlagandet på helgerna kommer att fortsätta framöver med. Det är för gott för att undvika.

Ska ta tag i att försöka byta bank nästa vecka. Jag vill inte ha en bank som bara har kontor på Österlen. Det funkar inte för mig när jag bor här uppe i nordvästra delen av Skåne. Så vi får se hur det artar sig.

Hade tänkt nästa månad att dra åt extra på svångremmen när det gäller ekonomin. Ska ända ha roligt och trevligt, men var lite mer av Spara och mindre av Slösa. Försöka spara undan extra pluring så man har extra cash över julen. Ska snacka med familjen och släktingar angående julklappar, hade gärna sluppit julklappar en jul och lagt de pengarna på annat istället. Men jag får väl handla nåt ändå till syskonbarnen.

Är det kanske någon mer än jag som tycker att Paradise Hotel påminner väldigt mycket om Sims? Det är samma intelligensnivå och lika givande att titta på. Det enda som saknas är de små juvelerna eller vad det är dom har ovanför sina huvud. Annars är det slående likt. Dock, så är där ju en fin mörkhårig dam med i serien som heter Julia. Hon är den enda anledningen just nu att jag ens kollar på Paradise Hotel.



Nu får det nog räcka för idag. Kanske skriver igen imorgon. Vi får se. Höres :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0