Söndag, attans söndag

Varför är söndagar alltid förknippade med meningslöshet och depressioner? Det är bara en dag som alla andra. Den kallas ju känt för vilodagen, men man vilar ju alla andra dagar också, när man har tid.

I vilket fall som helst så blev det ingen film igårkväll. Jag satt och tittade på tv en stund, sen så satt jag och spanade på gamla bilar i fint skick på nätet. Fick mig att fundera på om det kunde vara en god investering i framtiden att renovera och sälja gamla fina bilar. Det medför ju en jäkla massa arbete, som kanske inte lönar sig i längden. Men, det är som sagt bara en fundering. Jag är en funderare, jag vill verkligen bli ekonomisk oberoende när jag är äldre, dels för att en massa bekymmer bara försvinner med det, samt att man kan planera sin vardag efter vad man egentligen vill göra istället för måsten. Härligt att drömma.

Läste någonstans att Nemo och Jockiboi är på Clarion Hotel här i stan över helgen för att gå ut och festa och göra sig kända här också. Det får inte mig att rycka speciellt mycket på ögonbrynen iallafall, eftersom de slår mig som brats med ett sjukt nedvärderande beteende. Det jag har sett dem göra på tv imponerar inte på mig. Man går inte runt och ollar allt som finns i ett hus, man kräker och kissar inte i en gemensam bubbelpool, man tar inte botox för att man bara "ska" ta det, samt att man har en god kvinnosyn, vilket de inte har. Så dom får gärna vara här nere, eller inte rentav. Mig kvittar det.

Har denna helgen haft ett enormt skrivsug konstant. Och jag vet inte om det är vädret, eller ett allmänt välbefinnande som sponsrar det, men har haft pennan i handen ett par gånger och antecknat det jag tänkt på vid de tillfällena. Har ju även skrivit blogginlägg här, vilket inte tillhör vanligheterna. Det var ett bra tag sedan jag bloggade aktivt, och det kan ju även bero på att andra saker har strulat eller varit bra. Allt går ju upp eller ner emellanåt, och det är inte mycket man kan göra åt det. Bara att rida ut vågen.

Idag blir det fiskpinnar med remouladsås här hemma till middag, ska även fortsätta att träna en del, duscha och raka mig så jag ser fräsch ut imorgon på jobb. Inte för att det behövs, men man behöver ju inte se ut som en bohem.

På stereon varvar jag idag Rascal Flatts och Shirley Clamp. Mjuk och lugn musik i behagligt tempo som får en att slappna av. Precis vad jag behöver idag.

Skriver kanske mer senare, ha det gött så länge.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0