104 album och ny övertid

Japp, ni läste helt rätt. Hann med att lyssna igenom hela 104 album under januari och februari. Häftigt tycker jag. Får se vad siffran landar på i slutet av mars.

Igår fick jag min försenade lönelapp, och naturligtvis så var den inte rätt, så jag tog med den till jobb och bad fackombudet att ta hand om det. Sagt och gjort. Igår var verkligen en fullspäckad dag, då jag jobbade från halv fyra till fyra på morgonen. Var så jäkla trött när jag kom hem från jobb så jag stupade i sängen. Det har blivit mycket sånt de senaste månaderna, att det tokbokas på oss mekaniker, och sen så beklagar man sig över att det inte går att göra något åt saken. Tråkigt det där. Det är inte ofta man jobbar normala veckor längre.

Fick sms av Emma igår, och det grämer mig att jag inte kan komma på hennes födelsedagskalas på lördag. Har ju annat inbokat med Jörgen o Sanna. Vi får försöka hitta ett annat datum som passar bättre framöver istället. T.ex. en dag med bowling och lite annat trevligt.

Nej, nu ska jag hålla ledigt i fyrtio minuter till, sen ska jag köra till jobb och färdigställa några arbetsordrar. Sen är det ny jobbdag på gång.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0